Nosaltres

Emporarom és una reivindicació de l’essència de l’Empordà, productes amb gust i caràcter.
Neix de la unió de diferents productors empordanesos de plantes aromàtiques i medicinals, amb la intenció de recuperar el coneixement d’aquelles plantes del nostre entorn que tradicionalment han estat usades amb finalitats curatives, culinàries o aromàtiques, desenvolupant alhora productes que siguin atractius en la societat actual. El nom neix de la unió dels mots: Empordà + Aromàtiques, que a més recorda el nom llatí d’Empúries: Emporiae.

Característiques del cultiu: Les plantes que es cultiven es troben en diferents terrenys ubicats a l’Empordà, arran de mar i a prop d’ d’espais d’interès natural. El cultiu és de producció ecològica en petites extensions de terreny on es treballa de forma artesanal tot el procés de plantació, reg, collita i assecatge de la planta.

La nostra filosofia

Seleccionem dels ingredients, tenim cura dels processos i amor pel producte, ens assegurem de mantenir els nivells de qualitat desitjats i mantenir un preu a l’abast de tothom.

Sense perdre les arrels, treballem per poder oferir nous productes que sorprenguin el consumidor.

Fomentem el cultiu de plantes per a les infusions a prop del consumidor i donant vida al món rural.

Cultiu de les plantes es fa realitzant un aprofitament respectuós dels recursos naturals i preservant el medi ambient, oferint productes de cultiu ecològic.